In Memoriam

Jarco van de Runderkraal

Knuffelbeer, een gouden karakter, grote waker, fijn om mee te werken, geweldig deed je het op hondenshows, je liefde was onvoorwaardelijk. 
Je was en blijft een kanjer en we zullen je nooit vergeten en jouw vele mooie herinneringen houden wij levend. Dag grote kanjer van me!!

Ojay van de Runderkraal

Macho hond, energie- en temperamentvol om mee te werken en samen voor VZH/BH en IPO I geslaagd, super lief karakter en ook een grote knuffelbeer. Je trok graag de slee in de sneeuw met de kinderen erop….want Niels, Thijs en Aniek waren je alles. 
Je was een dekreu en deed het ook goed op de hondenshows. 
Toen werd je ziek… We hebben alles voor je gedaan…De strijd was oneerlijk en niet te winnen… Je gaf aan dat het genoeg was en we hebben je je verdiende rust gegeven. Je genen leven voort in je kinderen en kleinkinderen en wij houden onze mooie onvergetelijke herinneringen van jou ook levend. 
Dag mijn lieve maatje, bedankt voor alles!

Bo

Onze eerste Rottweiler en toen we je kregen was je al 3 jaar, je was een temperamentvolle harde en taaie tante en wat hebben we veel van jouw geleerd. Jij hebt ons de nodige ervaring gegeven waar we nu nog profijt van hebben. 
Jouw onvoorwaardelijke liefde maakte je zo speciaal. Je was super lief voor de kinderen en je waakte over ons erf of je leven er vanaf hing. 
Op 30 april 2012 kon je ineens niet meer overeind komen en we moesten toen de beslissing nemen dat jouw tijd gekomen was. We hebben ’s avonds laat nog bij je gezeten en gezegd dat het goed was. Toen we ’s morgens om 6:00 uur bij je kwamen, had je de beslissing al voor ons genomen. Je stief op je 15de verjaardag. 
Meissie wat hebben we van je genoten bedankt voor je mooie herinneringen en ervaringen die wij voor altijd bij ons dragen.

Odie van Neerlands kraal

Jij kwam tegelijk met onze negen weken oude Liz von Blumenzwiebel bij ons thuis en jij was ook nog de tante van Liz. Doordat wij na de dood van Bo helemaal geen hond meer hadden, hebben wij jou als 6 jarige hond van Jos Geerts mee gekregen. Jij mocht bij ons je oude dag gaan vieren en dat heb je zeker gedaan. 
Wat een lieverd was jij en vanaf het moment dat ik je voor het eerst zag wist jij al dat je met ons mee naar huis mocht. Het voelde ook echt alsof je al jaren bij ons hoorde…wat een chemie was er tussen ons twee. 
Je was echt mijn meissie. Je waakte over de boerderij en liet iedereen weten dat jij de baas was over alles. Mensen hadden schrik van je, maar zodra er een van ons bij was zagen ze de grootste knuffelbeer die er maar was. Jij hebt ons een gevoel gegeven die niet te omschrijven is zo mooi… 
Lieve Odie bedankt voor de mooie en veel te korte tijd die wij samen met je mochten beleven…we zullen je nooit vergeten.